tisdag 10 november 2009

Små sköna tofflor!


Tofflorna var beställda från min dotter och de skulle absolut vara rosa... tur man hade lite liggande. Otroligt lätta och snabbvirkade tofflor (mönster från drops.se).

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för din kommentar hos mig! VAd roligt att du vill delta i min utlottning! 2 lotter ligger i potten för din del. Nu har jag kikat runt lite på din fina blogg. Otroligt vilka fina saker du gör. Tofflorna var helt underbara! Måste nog försöka ge mig på virkning igen. Drops har mycket fint, både stickat och virkat!

  kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för kommentaren inne hos mej! Så mycket fint du pysslar. Tofflorna är för bedårande. Månne jag skulle klara av det också ;O)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hej, hittade dig hos Bea vilka söta tofflor och sjalen är underbar. Jag vill så gärna virka och försöker lära mig men det går sådär, är inte så duktig på att läsa beskrivningar./mia

  SvaraRadera
 4. åh, vad söta, jag har hamnat här och fastnat, det är det som är så kul med andra bloggaren, de lider dig till deras favoriter eller nyhittat och då blir man som tur glad och lycklig, dessa skor är bedårande.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Tack för att du kommenterade:)
  Vilka jättesöta tofflor! Tror jag ska försöka mig på dom.
  Äpplen på strå är så lätt att göra och blir såå dekorativt! Mums för fåglarna.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...