tisdag 26 januari 2010

Nya vänner!

Så har jag fått tag på virknålen igen... Det var ett tag sedan nu, hade nästan glömt vilken avkoppling det är att få sitta i soffan med virknål o garn. Har insett att detta är ett av mina sätt att varva ner! Januari har hittills varit fylld av arbete. Långa dagar - tidiga mornar o sena kvällar...
Här visar jag två nya tillskott till familjen amigurumis, Kanin rosa har fått två nya vänner - en röd (barnen säger att det är mamma kanin..) och en liten grå (lillebror kanin).


4 kommentarer:

 1. Åh vilka söta små godingar. Vad duktig du är.
  Ja tänk gärna på mig när det gäller dop/barnpresenter :O)
  Ha en fortsatt fin kväll.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Åh, så söta! Visst är det avkopplande med handarbete!Tyvärr har jag helt glömt bort hur man virkar men skulle gärna börja med det igen. Har förälskat mig i alla mormorsrutor på bloggarna och i fröken Elsas söta möss.

  Goa kramar till dig!
  Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Vilka söta små kaniner! Jag är just nu helt såld på virkning. Visst är det avkopplande! Fast min man undrar vem "tanten" han sitter i soffan bredvid om kvällarna är. Jag väser att virkning är inne igen men jag virkar oavsett, det är lite som en besatthet när man börjat. Men jag har problem med att läsa mönster, det blir aldrig som i beskrivningarna...

  ha en fin dag!
  Cathrin

  SvaraRadera
 4. Så fina! Jag håller oxå på att virka en sådan liten kanin :) Håller helt och hållet med dig om att det är avkoppling att virka. Sen får man stå ut med lite leenden och små kommentarer från mannen, men vem bryr sig om det :)
  Kram kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...