fredag 11 december 2009

Så var det en möbel mindre i garaget...

... äntligen fick jag lite inspiration till möbelmålning. Varit ute o kikat på så många underbara bloggar med vitt tema. Jag älskar verkligen den vita, lantliga stilen. Eftersom jag är flitig besökare på auktioner, så blir det ju en del fynd, som skall göras iordning - sen. Men som sagt - nu äntligen blev en möbel klar. Blev jättenöjd, å den passade jättebra i köket. Innan var det i ett mörkt träslag med mycket (väldigt mycket!) lack. Varje gång jag målar om gamla mörka möbler faschineras jag av alla detaljer som kommer fram när det får lite vit färg på. Detaljerna blir så mycket mer framträdande o framförallt vackrare. Nu gäller det bara att hitta vackra saker att ställa på! Beställde en jättefin tallrikshylla på countrybymail.se, som kommer bli kanon över skänken. Ha en bra helg!


6 kommentarer:

 1. Visst är det så. Tunga, nästan lite deprimerande möbler blir ju helt ljuvliga med vit färg! Och har dom lite utsirningar så tycker jag dom kommer extra till sin rätt med shabbning! Din skänk är hur fin som helst!
  O absolut ska du måla upp din gamla kyrka, dom är såå vackra!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Jag blir så imponerad av att du håller på med målning nu i dessa (stress) tider!
  Det blev sååå fint! Jättefint!

  Kul att du är med mig och öppnar luckor! :)

  Hoppas du har en mysig lördagkväll!

  Trevlig Lucia!
  /Eva

  SvaraRadera
 3. Skänken blev jätte fin med lite vit färg!
  Ha det så bra!
  Linda

  SvaraRadera
 4. Oj vilken inspirerande blogg du har!

  Skänken blev jättefin i vitt :)

  Åsa

  SvaraRadera
 5. Så fin den blev! Nu är jag än mer övertygad om att jag måste ta tag i mitt senaste fynd - en skänk som jag till slut hittade efter att ha jagat i över ett halvår - och få den vitmålad och fin. Hoppas ni fått snö ni också. Fast min tvättmaskin går på högvarv ändå :), snö eller ej.

  He en fin helg!
  Cathrin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...