lördag 4 september 2010

Härligt!

Visst har det varit helt underbart väder idag!! Vi fick några dagar med härligt sensommarväder och som det ser ut nu ska ju nästa vecka oxå bli bra! Då älskar jag verkligen hösten.
Dessvärre kändes det ju lite kämpigare att påbörja projektet med Tuvas rum - när man helst av allt bara vill vara ute o njuta av solskenet.... Men eftersom vi sagt det, så började vi så smått med att riva gamla tapeter idag. Arbetet fortsätter imorgon...

Häromdagen rensade vi i ett gammalt förråd som vi har stående i vår trädgård och det ligger en hel del gammalt "skräp" efter de tidigare ägarna. Hittade gamla fönster, dörrar, en gammal spark och mycket annat. Det mesta fick vi slänga. Hittade dock några härligt rostiga saker, men har inte listat ut vad det är...
Behöver hjälp av ER!
Är det någon som vet vad detta kan vara??


Ringarna mäter c:a 5 cm i diameter.
Vet inte ens om de har något alls med varandra att göra.....
Önskar er alla en riktigt härlig helg!
Kram

6 kommentarer:

 1. Det har verkligen varit härligt väder idag, jag har faktiskt njutit av varje sekund. Tänk vad vi är beroende av vädret, hur många gånger har det inte hänt att man planerat för att göra saker ute och så har det spöregnat och tvärtom;-) Vilka roliga grejer du visar, kan det vara någon slags krokar som ska kunna vridas runt i fästena (ringarna)??

  SvaraRadera
 2. Vilken fin layout! Ren och enkel!
  Jag håller med dig. Det är så underbart med en solig höst. Och det doftar så ljuvligt i skogen!
  Ingen aning om vad dina fynd är. Men fina som detaljer!
  Dina väskor i förra inlägget är så fina! Hade nog aldrig kommit på att man kunde använda de tygerna till väskor men det blev ju hur bra som helst!
  Ha det gott resten av helgen!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 3. Hej svejs! Tack för titten inne hos mig. Tyvärr har jag ingen aning om vad det kan vara....

  Hoppas att du får en riktigt fin o vacker höstdag! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ingen aning, spännande om någon vet!!!
  Ha en fin kväll/Agnetha

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har inte heller en aning om vad det är för saker du har hittat men fina är de. Och så fin din blogg har blivit. Det var precis så här stilrent och fint jag hade tänkt mig när jag startade min blogg men det där med mallar verkar lite klurigt.
  Maria

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!!
  Åh, ja, ibland kan det kännas jobbigt att vara inne när det är så fint väder ute.. men det kommer säkert fler fina dagar =)
  Hoppas rummet blir bra.
  Jag har tyvärr inte en aning om vad det är, du visar!! Hoppas du får reda på vad det är..kanske är värt en förmögenhet =)

  Varm kram & underbar vecka önskar jag dig
  Tina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...